Cuma, Haziran 23, 2017

Rusya ABD'ye Misilleme Planlıyor

Bir haber:
“Rusya, ABD'nin kendisine yönelik yaptırımlarına karşılık vereceğini duyurdu. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, 'Rus yaptırımları formüle ediliyor' dedi.”
Rusya’nın buna gücü yeter mi, onu henüz bilmiyoruz.
Ancak, işin içinde Çin’in pasif suflesi varsa, olabilir.
ABD, Çin’e kur savaşı uyguladı ve en az 5-0 yenik durumda. Çin için neden mevcut yani, bunu ABD kendi yarattı yani.
Soğuk Savaş döneminde de ABD ve SSCB, asla ve kata doğrudan savaşmadılar. Kore’de, Vietnam’da, hep SSCB pasif sufle verdi. Şu andaki böylesi durum, yeni ortaya çıkmış gibi davranılmasın, onu imlemek için bunu belirttik. Bu bir.
ABBD’nin SSCB’nin başına tebelleş etmek için icat ettiği Taliban, bugün Afganistan’da ABD’ye karşı savaşıyor.
Bugün ABD ve Rusya, Arap ülkelinde japon kale maç yapıyor ama daha 1960’lar da durum benzeriydi. Bu iki.
Dolayısıyla, 2 dünya savaşının 2’si de, AB ülkelerinin orjisi ve japn kale maçı oldu. O nedenle 3. Dünya Savaşı, AB-ABD arasında çıkar, ABD-Rusya arasında bile çıkmaz. O nedenle biz, hep 3. Dünya Savaşçıkları diyegeldik.
Üstelik bu savaşçıklar, Kore’den ve Vietnam’dan ölçek olarak epeyi küçük. Göçmen olarak çok büyük ama, ve çok-çok ironik olarak o göçmenler, savaşı fıştıklayan AB’yi, ABD’yi ve Rusya’yı içeriden kemiriyorlar.
O nedenle, o beceriksiz 3. Dünyalı göçmenler eliyle, muhtemelen Şişman Çocuk kadar bir atom bombası patlayacak, daha büyüğü değil. Ancak IŞİD gibiler, kobalt-60’ı kullanmayı becerebilirlerse, arabayla adam ezme safdilliğinin çok-çok ötesine geçerler. En büyük risk bu.
Geri kalanı hep aynı hikaye:
Filler tepişir, otlar ezilir.
Filler sevişir, otlar yine ezilir.

(21 Haziran 2017)

Hiç yorum yok: